Autori în arşiţă: Ovidiu Scridon

1. Cum vă veţi petrece vara?
Cu multe calatorii prin tara, diverse festivaluri si tabere de folk, multe concerte si mult somn.

2. Scrieţi? Aveţi noi proiecte iminente?
Mai mult citesc, dar frecvent imi fac timp pentru diverse idei. Mereu am in obiectiv proiecte indraznete care sper sa fie surprize placute.

3. Cum credeţi că evoluează piaţa de carte în vara aceasta?
Generic mi-e greu sa emit pareri, dar daca vorbesc despre „Portretul unui gind”, primul meu volum de versuri, faptul ca aceasta carte a strins in mai putin de trei luni aproape 1.000 de fani pe facebook si in toate locurile in care concertez oamenii cumpara aceasta carte, personal vad o evolutie ascendenta.

4. Surprize pentru toamnă?
Lucrez de ceva vreme la o carte despre „Cum am descoperit America”; aventura, calatorie, un ghid pentru cei care vor sa strabata Lumea Noua. N-as vrea sa grabesc lucrurile, insa am toate semnele ca ea va fi gata pina la ziua mea de nastere, in octombrie.

5. Un gând pentru cititorii dvs.
As vrea sa le spun de fapt tuturor oamenilor ca bucuriile ne sunt la-ndemina. Tocmai de aceea le doresc mai ales celor care se regasesc in emotiile scrierilor mele, fie poezie, fie proza, bucurii nesfirsite, sanatate si dragoste.

6. O recomandare pentru cititorii dvs.
Nici o seara fara citeva pagini. … Dupa ce-am citit-o de doua ori, acum am inceput s-o studiez. Se numeste „Puterea prezentului” este scrisa de Eckhart Tolle si cred ca ne poate schimba profund, in bine, filosofia despre ginduri si viata. O recomand cu caldura.

Ovidiu Scridon este autorul volumului Portretul unui gand

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better