Un blog
kriminal
Profusion
reamintire parola | creeaza cont | cosul meu
M&T Festival Bogdan
Hrib
TOP vanzari
  1. Iubire periculoasa. Volumul I - Obsesie
  2. Cultura motocicletelor. Studii de sociologia moto-mobilitatii
    EDITIE LIMITATA
  3. Sub steaua infrarosie
  4. Uneori, cand visez
  5. Vanatorii de capete
PROMOTII
  1. Cartea cu pret special
  2. Carti la 5 lei
cauta
dupa

 
COLECTII
Premium
Casmir
SFFH
Comunicare media
Istorie
» mai multe

 

NOUTATI IN CURAND PROMOTII EVENIMENT DOWNLOAD BESTSELLER
 


PRET: 37 30 LEI
Gustul locului. Productia de peisaje culturale agro-alimentare in sudul Transilvaniei
Monica Stroe
Colectia: Antropologie
Categoria: Comunicare

Viziunea prezentului volum se revendica intr o mare masura de la traditia italiana de cercetare si se raporteaza la sursele de valoare adaugata ale produsului, lasand in plan secund modul in care hrana produsa creeaza sau reproduce identitati colective cu expresie teritoriala (locale, nationale). Consider orientarea catre o piata globala o miza principala a productiei alimentare din Tarnava Mare. Desi angajata la nivel discursiv in procesul de reprezentare si patrimonializare a localului, aceasta patrimonializare este, in anumite privinte, angajata intr o traiectorie centrifuga, pe care voi cauta sa o surprind si sa o explic in dezvoltarea argumentului.
Din literatura anglo saxona privilegiez in lucrarea de fata analiza alimentatiei ca forma de consum, care se inscrie in liniile directoare ale unui stil de viata si comportament de consum carora contributorul cauta sa le asigure coerenta interna. Contracultura culinara (countercuisine) si moralitatea consumului reprezinta teme secundare care vor oferi explicatii despre practicile de productie si despre configurarea pietei produselor locale.


buc.
 
  Mai puteti citi din colectia Antropologie
Gustul locului. Productia de peisaje culturale agro-alimentare in sudul Transilvaniei
Monica Stroe
ISBN: 978-606-749-094-7

Viziunea prezentului volum se revendica intr o mare masura de la traditia italiana de cercetare si se raporteaza la sursele de valoare adaugata ale produsului, lasand in plan secund modul in care hrana produsa creeaza sau reproduce identitati colective cu expresie teritoriala (locale, nationale).
 
PRET: 37  30 LEI
 buc.

 

 

  | despre noi | politica de confidentialitate | cariera | ajutor | contact | harta site |  
Copyright © Tritonic Media. Toate drepturile rezervate
Made by
Sphera Grup