Tritonic la SNSPA Internship Fair

 10258666_549494198501089_8266120122232708717_o

 CeCOP invită studenții să facă primul pas pe drumul carierei lor

la SNSPA Internship Fair

 

Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP), din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează în zilele de 5 şi 6 mai, la Muzeul Naţional de Istorie a României, a patra ediţie SNSPA Internship Fair (SIF). Târgul de internshipuri este dedicat tuturor studenţilor care îşi doresc o carieră în Comunicare, Publicitate, Management, Marketing, Administraţie Publică, Ştiinţe Politice sau Relaţii Internaţionale.

Cea de-a patra ediție a adunat peste 30 de organizații care oferă studenților atât internshipuri, cât și joburi. Astfel, aceştia îşi vor îmbogăţi cunoştinţele practice şi se vor putea familiariza cu domeniul de activitate al organizaţiilor, instituţiilor, companiilor şi al agenţiilor aflate la acest târg. Dintre angajatori amintim: Unilever, The Group, Decathlon, Ministerul Educației Naţionale, GMF, Pastel, X-treme Radio, etc.

Companiile prezente în cele două zile ale evenimentului îşi doresc să întâlnească studenţi şi masteranzi, care deţin cunoştinţe academice şi demonstrează motivaţie pentru o carieră de succes. SNSPA Internship Fair are intrare liberă şi oferă şansa de a participa la workshopuri şi sesiuni de discuţii de interes major pentru viitorii aplicanţi. Reprezentanţii CeCOP vor amenaja un stand special, care va fi în permanenţă la dispoziţia studenţilor interesaţi de un feedback asupra CV-urilor cu care candidează pentru posturile de internshipuri și joburi pregătite de companiile participante la târg.

În cadrul targului, editura Tritonic organizează workshopul de creative writing. Acesta va avea loc marti 6 mai, ora 16.00 și este susținut de Bogdan Hrib, Lucia Verona și Eugen Lenghel. 
Programul, partenerii şi alte informaţii pot fi găsite accesând pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sifcecop sau pe blog: http://snspacecop.wordpress.com/.

, , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better