Lansarea volumului ” Teorie și diagnoză organizațională. Repere pentru un management eficient” autor Mădălina Vătămănescu

teorie si diagnoza orgnizationalaEditura Tritonic vă invită miercuri 21 mai 2014, ora 18.30 la prezentarea volumului Teorie și diagnoză organizațională. Repere pentru un management eficient” autor Mădălina Vătămănescu. 

Lansarea va avea loc în Librăria Bastilia (Piața Romană, nr 5)

Lucrarea  reprezintă un exponent al principiului potrivit căruia cea mai bună teorie este o practică bună sau, altfel spus, orice teorie capătă sens și semnificație prin explorarea aplicabilității sale. Pornind de la acest considerent, lucrarea a fost concepută ambivalent, aspectele teoretice fiind secondate de obiectivările lor pragmatice, sub forma unor studii de caz menite să testeze, să valideze sau să infirme noi ipoteze de cercetare și să prefigureze direcții viitoare de investigare a realităților organizaționale studiate.

 

Elena – Mădălina Vătămănescu este Doctor în Științele Comunicării și cadru didactic asociat al Facultății de Management și al Facultății de Comunicare și Relații Publice – Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Interesele sale de cercetare vizează teoria și practica organizațională, leadershipul, analiza riscurilor și media sociale.

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better