Crima la jubileu reloaded

afis  crima la jubileu

 

 

Editura Tritonic vă invită la prezentarea volumului „Crima de la jubileu” de Lucia Verona.

Lucia Verona este o prozatoare și autoare contemporană de opere dramatice.
La editura Tritonic au mai apărut volumele Moartea zboară cu low-cost, Le secret atomique * L’heritage, Crime la festival . 

„Excelent roman polițist scrie Lucia Verona. Persoanjele contemporane, tipologii recognoscibile ale actualității, ba și personaje reale inserate în acțiune în modul cel mai credibil evoluează într-o acțiune palpitantă parcă desprinsă din Agatha Christie. De fapt, pe lîngă nivelul polițist al cărții, ea este o jucăușă și subtilă parodie la clișeele romanului polițist, mai ales la tabieturile ilustrei înaintașe.

Lucia Verona conduce impecabil acțiunea și strînge firele la final fără să-i scape nimic, aici experiența de dramaturg o ajută, ca și în precizia replicilor. Nu mai puțin marcant este instinctul ei ludic, acela care o face să croiască o narațiune tipic post-modernă în care citatul e prezent copios iar referințele culturale bogate, mai ales din domeniul muzical, snobează decis cititorul tîrgoveț. Căci detectiva e primadonă, soprană de coloratură, invitată la aniversarea (jubileul) viitoarei victime ca să „presteze” pe o sumă amețitoare.

Romanul Luciei Verona, primul ei policier, este o carte ce nu se lasă din mînă.. Este cel mai bun policier al nostru din ultimii 20 de ani, sau chiar de dinainte. Nu ezitați să-l citiți!”

Horia Gârbea

 

www.tritonic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better