CSR is (not) PR

Editura Tritonic susține tinerii profesioniști, proiectele ambițioase și credem în dezvoltarea sustenabilă.

De aceea, vă invităm la lansarea oficială a proiectului Social Link, prima comunitate a oamenilor responsabili social din România. Evenimentul va avea loc joi, 27 martie, ora 19:00, în cadrul Impact Hub Bucharest.

SPEAKER: Dumitru Borțun
În cadrul primului eveniment Social Link va fi prezent, ca speaker, Dumitru Borțun, președintele Juriului de Onoare la Asociației Române de Relații Publice și coordonator al ”Studiului privind transformarea politicilor de Responsabilitate Socială Corporativă (RSC) în pârghii ale dezvoltării durabile a României”, realizat în perioada 2007-2010. De asemenea Dumitru Borțun este și Conferentiar universitar doctor în cadrul SNSPA și specialist în relații publice.

TEMA EVENIMENTULUI: CSR is (not) PR.

ACCESUL LA EVENIMENT
Taxa de participare la eveniment este de 50 de RON (taxa este perceputa pentru costurile logistice ale evenimentului, nu se percepe TVA, coffe break inclus)

Accesul la eveniment se face pe baza rezervării și a confirmării înscrierii.

După confirmare, plata se face în contul Social Responsibility Agency care coordonează proiectul Social Link: RO42 RZBR 0000 0600 1626 7022 deschis la Raiffeisen Bank, CIF 32468159. Dovada plății se va trimite prin e-mail la: diana.serban@sragency.ro, însoțită de următoarele informații: numele dvs., compania, funcția și date de contact.

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA EVENIMENT:
• Promovarea propriului proiect de responsabilitate socială;
• Acces la informații în domeniul responsabilității sociale și dezvoltării durabile și cum pot fi integrate aceste doua căncepte în strategia de business pentru a produce efecte pe termen mediu și lung;
• Contacte, parteneriate.

ACCESUL LA EVENIMENT PRESUPUNE:
• Atitudine profesionistă;
• Cărți de vizită;
• Respectarea orei de începere a evenimentului;
• Plata taxei de participare la eveniment.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI
19:00-19:15 – Înregistrarea participanților
19:15-20:05 – Speech Dumitru Borțun
20:05-20:25 – Q&A participanți
20:25-21:00 – Networking

PARTENERI MEDIA
Social Responsibility Magazine, România Pozitivă, ABC Antreprenori.

DESPRE SOCIAL LINK
Social Link este un proiect de responsabilitate sociala coordonat de Social Responsibility Agency in parteneriat cu Social Responsibility Magazine. Prin intermediul lui initiatorii isi propun sa incurajeze dezvoltarea conceptului de responsabilitate sociala in Romania prin facilitarea dialogului, fata in fata, intre cei care initiaza proiecte de responsabilitate sociala si cei care ar putea sa le finanteze precum si intre posibilii parteneri in elaborarea acestui gen de proiecte. Social Link militeaza pentru un dialog continuu si constant intre reprezentanti ai companiilor, ONG-urilor, dar si ai mediului politic.

Mai multe detalii găsiți aici.

afissociallink.jpg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better