TRITONIC Grup Editorial la Gaudeamus 20

toplogo32 titluri noi, 15 lansări, cărți academice și de ficțiune semnate de autori români.

 

Cu 32 de titluri noi și 15 lansări de carte, toate în prezenta autorilor, TRITONIC s-a concentrat pe promovarea autorilor români, atât a celor de ficțiune cât și a academicilor.

Adina Speteanu la doar 19 ani a lansat primul volum al tetralogiei Dincolo de moarte, volum cu titlul Destine pierdute. O serie fantasy cu adânci elemente fantastice românești – strigoi alături de vampiri, într-un décor românesc contemporan. Adina a debutat în 2012 cu romanul Crimă la timpul trecut, tot la TRITONIC în seria Cașmir.

Monica Ramirez a lansat noul format al seriei Alina Marinescu împreună cu cel de-al patrulea volum al seriei Bariere de fum. Seria centrată pe supereroina Alina Marinescu, este saga serviciului de operațiuni speciale Elite.

În zona Crime, Lucia Verona și Bogdan Hrib au contraatacat cu volumele Crime la festival și, respective, 3+1 povestiri cu Stelian Munteanu.

Colecția LIT a consemnat un roman de debut, Casa Belzer, semnată de autorul român cu rezidența în Elveția, Sergiu Cocimarov.

În seria academică colecțiile Comunicare Media și nou lansata Smart Books s-au îmbogățit cu titluri noi. Smart Books, colecție a Facultății de Management a SNSPA, lansată în primăvară cu volumul Economia pe înțelesul tuturor, semnată de Lucian Anghel, s-a îmbogățit cu volumele Managementul inovației. Drumul spre excelență, de Mariana Nicolae, Manual de studii de caz și bune practice bancare, de Laurențiu Treapăt. Un volum cu o prezentare specială și o abordare diferită este cel semnat de tânăra Delia Dumitrescu: Nativi Digitali/ Pregătiți-vă!

Profesorul Constantin Schifirneț a ales să ne lămurească despre Românii cum au fost și cum sunt, volum de eseuri în colecția Tritonic Istorie.

A fost relansat volumul Marketing și cinema. Artă. Tehnică. Stare de spirit, în prezenta unui dintre autori, producătoarea peliculei Poziția copilului, Ada Solomon. Cu această ocazia a fost lansat și primul număr al revistei FILM, publicație e Uniunii Cineaștilor din România, redactor șef Dana Duma.

 

 

Topul vânzărilor

 

Ficțiune:

  1. Bariere de Fum / Monica Ramirez
  2. Casa Belzer / Sergiu Cocimarov
  3. Destine pierdute / Adina Speteanu

 

Academic Books (non-fiction)

  1. Nativi Digitali/ Pregătiți-vă! / Delia Dumitrescu
  2. Românii, cum au fost și cum sunt / Constantin Schifirneț

Managementul inovației. Drumul spre excelență / Mariana Nicolae

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better