Lansare „Fantoma de pe lac”

Fantoma-de-pe-lac_site

Romanul Fantoma de pe lac, de Monica Ramirez, se lansează joi, 18 iulie 2013, la orele 13:00, la prima ediție a Festivalului Science & Fiction de la Râșnov (http://www.fiction.ro/). După Viață dublă la Veneția, scriitoarea Monica Ramirez ne oferă un al doilea roman fantasy, păstrând însă elementele de mystery & thriller / romance pentru care a devenit cunoscută fanilor săi.

Ashley White, scriitoare de romane de dragoste, istorice ori contemporane, de spionaj, ori cu iz fantasy, se instalează în noua ei cabană din orășelul Spearmint Lake, statul Michigan, cu intenția de-a termina la timp romanul la care lucrează. Dar nopțile îi sunt tulburate de un misterios sunet al apei, ce provine dintr-o sursă invizibilă, iar cimitirul din apropiere este bântuit de fantoma lui Frank Stanton, un polițist local ucis în urmă cu douăzeci și cinci de ani. O crimă rămasă încă neelucidată. Misterele se înmulțesc cu rapiditate, la fel și secretele întunecate și prietenii noi care spun adevărul doar pe jumătate. Urmărită de o fantomă care cere tot mai insistent să i se facă dreptate și un criminal a cărui mască începe să alunece, Ashley are toate motivele să se teamă că nu va reuși să supraviețuiască până la sfârșitul verii.

Bucureșteanca Monica Ramirez, absolventă a Universității Belford din California cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA (Espionage Writers of America), și a Romanian Crime Writers Club, a locuit timp de 12 ani în SUA, unde a publicat 8 romane de ficțiune sub numele Monica Danețiu-Pană. La editura Blue Ink Waters Press au apărut cele cinci volume dinseria Alina Marinescu, în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Hidden Rules, Love Thieves. Editura Boson Books i-a publicat două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black, apoi thriller-ul Blackout. Monica a debutat în România la editura Crime Scene cu Asasin la feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj/romance Alina Marinescu. Au urmat The Heiress’s Knight (Tritonic), o carte pentru copii în limba engleză pe care a scris-o pentru fiica ei cea mare, Kit Black (Tritonic), Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană de a transforma o idee într-un roman de succes (Tritonic), Traficantul de umbre (Tritonic), Identități secrete – vol.2 din seria Alina Marinescu (Crime Scene), Seducția apei (Tritonic), Balanța puterii – vol. 3 din seria Alina Marinescu (Crime Scene), Viață dublă la Veneția (Tritonic). În prezent, scriitoarea mai are în lucru Comoara din vis, un nou roman thriller/fantasy și Bariere de fum – vol. 4 din seria Alina Marinescu.

Science & Fiction Festival, România 2013

Primăria Raşnov împreună cu Asociaţia Mioritics organizează în perioada 18 – 21 iulie 2013 prima ediţie a Festivalului Science & Fiction, un eveniment ce se doreşte a deveni unul de tradiţie pentru oraşul care în ultimii ani a devenit o marcă inedită şi spectaculoasă în oferta culturală şi turistică naţională (cu un număr de peste 200.000 vizitatori pe an). Beneficiind de o infrastructură adecvată şi de o echipă foarte profesionistă, alte trei evenimente au fost iniţiate aici şi au devenit deja celebre pe plan naţional: Festivalul de Film Istoric (ediţia a 5-a, www.ffir.ro), Festivalul de Reconstituire Istorica(ediţia a 4-a, www.frir.ro) şi Festivalul Mystery & Thriller (ediţia a 3-a, www.crimefest.ro).

, , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better