Lansare Smart Books

Smart Books! Smart Business! Smart People!

Facultatea de Management a SNSPA  în parteneriat cu trritonic Books lansează primul titlu din noua serie Smart Books.

Economia pe înțelesul tuturor, volum semnat de Lucian Anghel,  este primul volum al noii serii Smart Books, lansată de Tritonic Books în parteneriat cu Facultatea de Management a Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative din București.

 cover lansare

Parcurgând într-o seară cele 10 povești despre noțiuni economice des întâlnite în ziare sau la radio și TV, dar puțin înțelese în adevăratul sens, cititorul sper să poată înțelege mai bine ce I se întâmplă în viața reală. Evoluția unui anumit indicator economic abstract, la prima vedere fără importanță, îi poate influența radical viața.

Lucian Anghel

 

Autorul este CEO al BCR Pensii și Președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București. El este unul dintre fondatorii AAFBR și cadru didactic la SNSPA- Facultatea de Management și ASE.

Smart Books este o inițiativă minunată. O idee a colegilor de la Facultatea de Management, în special a Florinei Pînzaru și a Alexandrei Zbuchea, conducătorii instituției. O serie prin care vom demonstra că autorii români sunt cel puțin la fel de competenți, exacți, prietenoși și, de ce nu, vandabili ca și cei traduși din piețe mult mai mari și mai puternice. Până la vacanța de vară vor apărea încă două titluri: Arta și știința leadershipului, volum coordonat de Mariana Nicolae și Felicitări. Ai fost promovat manager! semnat de Florina Pînzaru. Iar la toamnă încă două surprize. Așadar stați cu ochii pe noi!

Smart Books! Smart Business! Smart People!

Bogdan Hrib, editor Tritonic Books

 

Seria este coodonată de Florina Pînzaru, decan și Alexandru Zbuchea, prodecan la Facultatea de Management a SNSPA.

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better