Se lansează Smart Books

Economia-pe-intelesul-tuturor_siteEditura Tritonic, în parteneriat cu Facultatea de Management din cadrul SNSPA anunţă lansarea primului titlu din noua serie Smart Books. Seria este coodonată de Florina Pînzaru, decan și Alexandra Zbuchea, prodecan la Facultatea de Management a SNSPA.

“Economia pe înţelesul tuturor” este un volum semnat de Lucian Anghel. Autorul este CEO al BCR Pensii și Președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București. Autorul este unul dintre fondatorii AAFBR și cadru didactic la SNSPA- Facultatea de Management și ASE.

Aşa cum reiese din titlu, autorul îşi propune ca prin cele 10 poveşti să facă înţelese publicului larg noţiuni economice des auzite în viaţa de zi cu zi. Potrivit autorului, evoluţia unui indicator economic aparent neimportant poate influenţa viaţa unui om în mod radical.

« Smart Books este o inițiativă minunată. O idee a colegilor de la Facultatea de Management, în special a Florinei Pînzaru și a Alexandrei Zbuchea, conducătorii instituției. O serie prin care vom demonstra că autorii români sunt cel puțin la fel de competenți, exacți, prietenoși și, de ce nu, vandabili ca și cei traduși din piețe mult mai mari și mai puternice. Până la vacanța de vară vor apărea încă două titluri: “Arta și știința leadershipului”, volum coordonat de Mariana Nicolae și “Felicitări. Ai fost promovat manager!” semnat de Florina Pînzaru. Iar la toamnă încă două surprize. Așadar stați cu ochii pe noi! Smart Books! Smart Business! Smart People!» Bogdan Hrib, editor Tritonic Books.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better