“Moartea zboară cu low cost”- Lucia Verona

moartea-zboara-cu-low-cost-lucia-veronaDe ce nu zboară moartea pe o mătură sau cu o coasă ȋn mână? Vă invităm să descoperiți singuri ȋntr-un roman polițist plin de roman polițist, de sare şi piper, aşa cum Lucia Verona ştie să scrie.

Ce se ȋntâmplă când o personalitate din viața reală devine un personaj de carte? Dar dacă vă spunem că este o divă cunoscută la nivel mondial? Stella Marian-Harrington, căci despre ea este vorba, are un adevărat noroc de a se afla aproape ȋntotdeauna ȋn preajma unei crime. Se panichează ori rămâne calmă? Situații neprevăzute, chiar răsturnări de situaţie în numai câteva râduri, asta veți descoperi ȋn cartea plină de suspans a  Luciei Verona.

Horia Gârbea apreciază că este un “excelent roman polițist”, ȋn care se pot recunoaşte tipologii ale actualității, dar şi persoane reale, care dau veridicitate ȋntregii acțiuni. Astfel, pare că ȋntregul roman este o parodie subtilă la clişeele acestui tip de roman.

George Arion are un mic sfat pentru Lucia Verona: să nu renunțe la Stella Marian-Harrington, personajul principal. Aceasta are “o certă ȋnzestrare de anchetator, prezență de spirit, capacitatea de a descifra natura umană.ˮ Aşa că potențialul acestei dive ce s-a născut anchetator, ar trebui exploatat la maxim.

Naturalețea cu care se comportă personajele, limbajul acestora şi ȋmprejurările ȋn care sunt puse ne fac să credem că luăm parte la anchete şi că nimic nu este inventat. Bariera dintre realitate şi ficțiune nu există şi acest lucru ȋl face pe cititor să se implice, să nu trateze totul cu indiferență şi să aştepte plin de curiozitate finalul.

Vă invităm să descoperiți cum se comportă o personalitate reală ȋntre paginile unei cărți, cum puteți deveni detectivi alături de Stella sau pur şi simplu cum să petreceți ȋn mod plăcut o bucățică de timp ȋn compania unei cărți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better