A aparut „Amintiri din actualitate …” – Constantin Pivniceru

Amintiri din actualitate
autor Constantin Pivniceru

Aparitie: Mai 2012
Categoria: Istorie
Nr. pag.: 288 pag
Preţ întreg: 40 lei

Cumpara cartea

… Sunt amintiri ce mi-au sfredelit creierul, insemnari in presa culturala a vremii, mai cu seama in revista Cinema.

… Aminintirile nu au aerul vorbelor de pahar. Am considerat, intotdeauna, ca activitatea echipelor de filmare a fost dura, istovitoare, plina de sacrificii. … Studioul Buftea isi are eroii sai anonimi, cei care au dus filmul romanesc pe umer slabi, obositi, nedormiti si, adesea, nemancati. Memoria lor ma copleseste si ma cenzureaza.

… N-am pedalat pe excentritati de un gust indoielnic, chiar daca voi dezamagi pe unii dintre cititorii curiosi sa afle mici secrete, intimitati sau afaceri dubioase. Asta nu inseamna catusi de putin de a nu fi cochetat cu vorbe de duh, cand gluma a tinut rol de morala.

… M-am aplecat asupra contemporanitatii, em emis ipoteze de lucru, am ironizat moravuri, constient ca descifrarea racilelor de sistem, pot conduce la acel celebru deziderat „vom fi ce-am fost si mai mult decat atat”.

… Vremea rafuielilor a trecut. O solidaritate umana bazata pe buna credinta si interes de breasla, este singura in masura sa desteleneasca energii si talente latente. Nadejdea e in tineri si in vivacitatea lor.

… Ma infatisez in fata dumneavoastra ca la judecata de apoi.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better