A apărut Relaţiile Publice şi noua societate – Dumitru Borţun

Relaţiile publice şi noua societate
autor Dumitru Borţun

Aparitie: Aprilie 2012
Colectia: Comunicare media
Nr. pag.: 224 pag
Pret intreg: 28 lei

Cumpara cartea

In calitatea lor de comunicare strategica, Relatiile publice pot face din viata noastra o viata cu sens. Ele pot contribui la o lume mai umana, caci acolo unde castiga Comunicarea, pierde teren Violenta.

Dumitru Bortun este doctor in filosofie is conferentiar la Facultatea de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. A publicat peste 70 de studii, eseuri, articole si interviuri. Este autorul volumului Bazele epistemologice ale comunicarii (Ars Docendi, 2002). Are o bogata experienta in cercetarea sociala.

A sustinut peste 50 de comunicari stiintifice, numeroase prelegeri si cursuri practice pentru specialistii in comunicare din institutii publice si campanii, din Romania si din strainatate. Ofera consultanta de imagine pentru semnificative institutii si persoane publice. Are la activ o campanie electorala. Este membru fondator al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice ARRP (1995), iar in 2005 a fost ales presedintele acesteia. Este membru al Asociatiei Internationale de Sociologie (din 1983).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better