Greg Iles stie sa scrie si sa cante!

Esenţa răului
autor Greg Iles

Aparitie: Mai 2009
Colectia: Premium Crime Scene
Nr. pag.: 400 pag
Pret intreg: 55 lei

Cumpara cartea

Mic fragment …

„Pentru o specialistă în negocierea de ostatici, Alex făcuse marea greşeală şi aproape că ajunsese să plătească scump. Deoarece cel care a tras nimerise prin crăpătura unei bucăţi de geam, ce-ar fi putut fi o miraculoasă scăpare (fiind julită de câteva alice ce-ar fi putut să-i zboare creierii, dar nu s-a întâmplat aşa) a devenit o cumplită traumă. O rafală de sticlă i-a trecut prin obraz, sinusuri şi falcă, rupându-i pielea şi smulgându-i din ţesut şi din os. Chirurgii plasticieni i-au dat şanse mari, dar deocamdată rezultatele erau foarte sumare. Îi spuseseră că în timp viermii mici rozalii se vor albi (nu puteau să facă mare lucru să repare adânciturile „punctiforme” din obraz) şi că necunoscătorii nici nu vor observa măcar acest defect. Alex nu era convinsă. Dar în ordinea lucrurilor, cât conta oare vanitatea? La interval de cinci secunde după ce a fost împuşcată, altcineva plătise scump pentru greşeala ei.

            În decursul zilelor infernale ce au urmat împuşcării, Grace zburase către D.C. de trei ori pentru a fi cu Alex, în ciuda oboselii acumulate în timp ce avea grijă de mama lor. Grace era martira familiei, o adevărată pretendentă la sfinţenie. Ironia era cumplită: în noaptea asta Grace era cea care se afla într-o unitate de terapie intensivă, luptând cu moartea.

            Şi de ce? Cu siguranţă nu din cauza karmei. Urca treptele unui stadion pentru a-şi vedea fiul de 10 ani cum joacă baseball, când s-a prăbuşit la pământ. La câteva secunde după ce a lovit treptele, şi-a golit vezica şi intestinele. O tomografie făcută 40 de minute mai târziu a arătat un cheag de sânge pe partea de jos a creierului, genul de cheag ce lua vieţi destul de des.”

 Ce se află în spatele prăbuşirii lui Grace, şi în spatele multor altor îmbolnăviri şi decese misterioase, veţi putea afla în curând…

Greg Iles s-a nascut in Germania in anul 1960, unde tatal sau conducea Clinica Ambasadei SUA in timpul Razboiului Rece.
A crescut in Nanchez, Mississippi, unde a absolvit si Universitatea in anul 1983. Si-a petrecut anii care au urmat cantand in trupa Frankly Scarlet. A parasit trupa dupa ce s-a casatorit si a inceput sa lucreze la primul sau roman Spandau Phoenix, un thriller despre criminalul de razboi nazist Rudolf Hess. Romanul a fost publicat in 1993 si a devenit primul dintre cele opt bestselleruri care au urmat.
In anul 2005, Blood Memory, un alt roman de-al sau, a debutat cu locul 8 in topul revistei Times.
Iles a publicat romane de mare succes dintr-o mare varietate de genuri. Romanele sale au fost traduse in peste 12 limbi si in peste 20 de tari.

Mai jos avem o mica surpriza pentru voi: Greg Iles canta „Steamroller”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better